کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.

ایزوله کردن دندان‌ها (کنار نگه‌داشتن لب‌ها، گونه‌ها و لثه): برای جلوگیری از آلودگی دندان‌ها به بزاق و دسترسی بهتر به سطح دندان‌ها، لب‌ها، گونه‌ها و لثه‌ها کنار نگه‌داشته می‌شوند.

طول عمر کامپوزیت دندان، به مراقبت شما و کیفیت مواد استفاده شده بستگی دارد.

کامپوزیت دندان را براساس تعداد و اندازه ذرات به انواع زیر تقسیم می‌کنند:

افرادی که به دنبال راهکارهایی برای ترمیم دندان با قیمت مقرون به صرفه و در زمان کمتر هستند.

یک نمونه عکس کامپوزیت دندان قبل و بعد را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هنگامی که ماده باندینگ روی سطح دندان قرار گرفت، آن را به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در معرض نور کیور قرار می‌دهد. نور باعث تحریک کاتالیزور موجود در عامل باندینگ می شود. این باعث سخت شدن عامل باندینگ و ایجاد پیوند میکرومکانیکی با سطح دندانی اسید شویی می‌ شود.

تجربه دندانپزشک: تجربه و مهارت دندانپزشک نیز می‌تواند بر میزان درد و ناراحتی بیمار تأثیر بگذارد.

اما اگر به دنبال رفع عیوب اضافی مانند برطرف کردن شکستگی‌های کوچک و ترک‌های دندان هستید، کامپوزیت دندان ممکن است گزینه مناسب‌تری برای شما باشد.

قبل از اینکه درمان شما شروع شود، از سریتا ضمانت‌نامه کتبی می‌گیرید.

پس از انجام فرآیند کامپوزیت، توصیه می‌شود که افراد به نکات زیر توجه کنند:

البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.

عمق حفره: عمق حفره‌ای که باید پر شود، نقش مهمی در میزان درد دارد. هر چه حفره عمیق‌تر باشد، احتمال درگیری بیشتر عصب و حساسیت افزایش می‌یابد.

آماده‌سازی دندان‌ها (تراشیدن جزئی در صورت لزوم): در برخی موارد، شرایط کامپوزیت دندان ممکن است نیاز به تراشیدن جزئی سطح دندان‌ها باشد تا کامپوزیت به خوبی بچسبد و ظاهر طبیعی‌تری ایجاد شود.

Report this page